Blog

Groepspraktijk ‘t Fontainehoff gaat door onder FysioHolland

Vanaf 1-9-2018 sluit Groepspraktijk ‘t Fontainehoff zich aan bij FysioHolland.  Door de uitbreiding worden de mogelijkheden tot vernieuwing en het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige zorg vergroot. De praktijk zal verder gaan onder de naam FysioHolland Amsterdam Zuidoost Fontainehoff.

Na de start van onze praktijk in 1980 in winkelcentrum Kraaiennest, in 1981 in wooncentrum Koornhorst, de verhuizing naar de nieuwbouw van Medisch Centrum Kraaiennest in 1992, is het nu tijd om de praktijken over te dragen. Met plezier hebben wij gebouwd aan een praktijk die voldoet aan de eisen van deze tijd.

In de praktijk merkt u weinig van de verandering. Het team van fysiotherapeuten en de diensten van de praktijk blijven gelijk en worden op termijn mogelijk uitgebreid. Wim Leusink blijft aan de praktijk verbonden als locatiemanager en fysiotherapeut. Daarnaast kunt u uiteraard ook terecht bij de praktijken van FysioHolland Amsterdam.

FysioHolland is een landelijke fysiotherapieorganisatie met ruim honderd PLUS-praktijken, waaronder vijftien verspreid over Amsterdam. Kwaliteit, lokaal samenwerken, kennisdeling en innovatie staan bij deze organisatie hoog in het vaandel.

We kijken uit naar een prettige samenwerking en doen er alles aan om deze aansluiting tot een succes te maken.

Met vriendelijke groet,

Wim Leusink, Bert en Els Ricke

  Over Els Ricke

  Ik ben vanaf het allereerste begin betrokken bij de oprichting van 't Fontainehoff in 1979 en mede-eigenaar.
  In mijn functie ben ik eindverantwoordelijk voor de algemene, financiële- en personeelsadministratie.
  Op dit blog probeer ik onze bezoekers van het nieuws uit de praktijk op de hoogte te houden.

  Reageren

  Meer informatie nodig of wilt u een afspraak maken?

  Neem dan contact op met 't Fontainehoff en wij helpen u bij het maken van de juiste keuze en een afspraak bij een specialist.

  Maak een afspraak Bel mij terug

  Volg 't Fontainehoff op Facebook

  Onze kwaliteitsscore