G e z o n d h e i d   e n   b e w e g e n   h o r e n   b ij   e l k a a r !

Regelmatige lichamelijke inspanning blijkt een belangrijke component van een gezonde levenswijze. Medische trainingstherapie is een hierop aansluitend jong en al succesvol programma.

Medische trainingtherapie

Deelnemers kunnen hier hun conditie en spierkracht op verantwoorde wijze verbeteren. Dit leidt weer tot vergroting van de belastbaarheid, verbetering van coördinatie en toename van het uithoudingsvermogen. De begeleiding van onze medische training is in handen van een ervaren (sport)fysiotherapeut.

Fitheidstest + trainingsprogramma

Na een individueel consult waarin de klacht wordt geanalyseerd volgt een lichamelijke fitheidstest om daarna een aangepast trainingsprogramma aan te kunnen bieden. Daarbij wordt gebruik gemaakt van moderne trainingsapparatuur, die door iedereen gebruikt kan worden, zowel in revalidatie- als in fitnessprogramma's. Tijdens de training worden vele spiergroepen getraind. U ontwikkelt zo tegelijk kracht, mobiliteit, coördinatie en uithoudingsvermogen.

Trainingsgroep

De trainingsgroep bestaat uit maximaal acht personen, waarbij een ieder zijn eigen programma volgt in eigen tempo. Uw algehele lichamelijke belastbaarheid zal door de training toenemen, ofwel: u wordt fitter!

Er worden ook groepstrainingen gegeven in het zwembad - hydrotherapie.

Medische Training

Deze specialisatie is te vinden op de vestigingen:
  • Kraaiennest
  • Koornhorst
bekijk alle vestigingen

Volg 't Fontainehoff op Facebook

Onze kwaliteitsscore